Živjo! A ste nas kaj pogrešali. Hvala, tudi mi vas. Ampak spet smo tukaj in z vami je tudi vsa ekipa, ki vas razvaja in navdušuje že 134let. Enostavno je BUMfest tako lepo sprejet, da nimamo razlogov, da prenehamo. Kaj mislite?

In pred nami je BUMfest 14. Kot zmeraj, bomo dali vse od sebe, da uresničimo vsa pričakovanja in visoka merila, ki si jih vedno znova postavljamo. Na oder smo spet postavili tako raznolik program, da bi se enostavno moral vsakdo »poiskati«, najti v kakšnem od nastopajočih.
Pester in raznolik bo BUMfest 14. festival, festival, ki vsako leto prinaša nekaj skrivnosti. Tudi tokrat vas popeljemo skozi bogat repertoar z gosti iz sosednje Avstrije in Belgije, ter seveda Slovenije. Skratka veliko dobre glasbe in ritmov tolkal.

Spet vam nismo odkrili čisto vsega, da vas nebi zavedli, toda izbor se nam zdi simpatičen in raznolik.

Kot vselej, gre zahvala Občini Žalec in županu Janku Kosu z ekipo, za pomoč skozi vsa ta leta, Zavodu za kulturo, šport in turizem Žalec in Boštjanu Štrajharju z ekipo in Slovenskemu tolkalnemu projektu (SToP) za soorganizacijo, Damirju in Tomažu za odlično koordinacijo in vsem prostovoljcem, ki uživajo z nami.

Dobesedno svetovno bo!

Ob tem želim k obisku in druženju povabiti tudi vas - redne in nove obiskovalce, saj smo za vsaka ušesa in oči skrbno izbrali nekaj zanimivega. Čeprav smo razkrili nekatera imena, vsega prav gotovo nismo. Na BUMfestu se zmeraj najde prostor za presenečenja! Prav gotovo vas bogata družina tolkal ne bo pustila ravnodušne.

Več informacij pa na naši facebook strani